HİÇBİR ANI KAÇIRMAYIN

Çift Kamera ile
Portre Çekimi

16+5 MP Arka ve 8 MP Ön Kamera, anı yakalamak için tasarlandı.

Portre Çekimi ile siz sadece görmek istediğinize odaklanın. Gerisini ona bırakın.

8 MP

ƒ/2,2

80° görüş alanı
Ön Kamera

Kamera Özellikleri

16+5 MP

ƒ/2,2

84.9° görüş alanı
Çift Arka Kamera

Geniş kamera açısı ile daha fazlası kadrajınızda

ANI YAKALAMAK BU OLSA GEREK

PDAF

PDAF
Sensor

Hareketli Objelere Otomatik Odaklanma (PDAF) özelliği sayesinde Z20 kamerası,
kısa bir sürede odaklanarak hiçbir anı kaçırmaz.

Ön Kamera

ÖZÇEKİME YENİ BİR BAKIŞ AÇISI

Işığın yetersiz olduğu özçekimler artık geride kaldı. Bulanık ve karanlık görüntülerle yetinmeyin.
Venus Z20’nin Ön Kamera Flaşıyla canlı ve renkli özçekimler yakalayın…

ÖZÇEKİME YENİ BİR BAKIŞ AÇISI

Işığın yetersiz olduğu özçekimler artık geride kaldı. Bulanık ve karanlık görüntülerle yetinmeyin.
Venus Z20’nin Ön Kamera Flaşıyla canlı ve renkli özçekimler yakalayın…

GÖRÜNTÜLER ŞİMDİ
ÇOK DAHA GERÇEK

Kayda değer her bir saniye, Venus Z20 ile çok daha gerçekçi. 4K Video Kaydetme Özelliğiyle
unutulmaz anlarınızı kayıt altına alın; paylaşılmaya değer, harika videolar yaratın.

Saniyede 30 Kare
4K Video Kaydı

Saniyede 120 Kare
Full HD Video Kaydı

ŞEHRE BİR DE Z20'NİN KADRAJINDAN BAKIN

Onunla, şehri yeniden keşfedin. Venus Z20'nin ziyaret ettiği yerleri inceleyin.
İlham veren önerilerle Portre Çekim özelliğini şimdi deneyimleyin.

Şile
İstanbul'un Karadeniz'e Uzanan Eli
Şile
Geçmişten bugüne, doğanın güzelliklerine tutkun olan herkese kucak açmıştır Şile. Philee, Shila, Aschil, Artena, Kilio ve Kalpe… Zaman içinde ismi defalarca değişmiş; sayısız savaşa, istilaya, kuşatmaya sahne olmuştur. Uçsuz bucaksız kumsalın ardında yükselen kayalar zaman içinde Hititler’den Cenevizler’e, sayısız medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Şile’nin sembollerinden, Ocaklı Ada Kalesi olarak da bilinen Şile Kalesi, Cenevizler’den mirastır. Şile Kalesi’nin yanı sıra Şile Deniz Feneri de kendine özgü tarzıyla öne çıkar. Deniz Feneri, Kırım Harbi zamanında Karadeniz’den İstanbul Boğazı’na girecek gemilere yol göstermesi için inşa edilmiştir. 1859 yılında inşası tamamlanan fener, bugün 159. yaşını kutlar. Şile’nin şirin evleri üzerinden yükselen devasa fener, ışığını 35 mil uzağa göndererek Boğaz’ın engin sularını aydınlatır. Siyah ve beyaz bantlarla boyalı fener, fotoğraflarda göz alıcı bir kontrast oluşturur. Siyah ve beyazın sarı gibi enerjik renklerle yaratacağı etkileşimi Venus Z20’nin gözünden görün.
Beykoz Kundura
Bir Tarihin Mirası
Beykoz Kundura
1816 yılında, Boğaz’ın kenarında, İstanbul’un en güzel sahillerinden birinde deri işleme tesisi olarak kurulmuştur Beykoz Kundura Fabrikası. Osmanlı ordusunun ayakkabı ihtiyacını karşılamak amacıyla faaliyete geçen fabrika, 1999 yılında üretim faaliyetini durdurmuştur. Osmanlı’dan Cumhuriyet’e, bir şehrin tarihine ve dönüşümüne tanıklık eden bu çok yönlü yapı, günümüzde film platosu olarak kullanılır ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapar. Eşsiz bir endüstriyel kültür mirası olarak, Beykoz Kundura’nın içinde barındırdığı her mekan görülmeye değerdir. İstanbul Boğazı’na paralel uzanan Yeni Kundura’nın iç mekan perspektifi ve kendine özgü dokusu; küresel tankları ve gerçek deri kokusunun bugün bile hissedildiği Deri Dolapları kusursuz fotoğraf sunan yerlerden sadece bazıları…
Haydarpaşa Garı
Hüzünlü ve Rengarenk
Haydarpaşa Garı
Kavuşmaların, ayrılıkların, bekleyişlerin sahnesi: Haydarpaşa Garı. 1908’de İstanbul-Bağdat Demiryolu hattının başlangıç noktası olarak inşa edilen tren garı, bir İstanbullu olarak yıllarca Anadolu’ya kucak açtı. Anadolu’dan İstanbul’a gelenleri karşıladı ve geçen yıllara, başına gelenlere rağmen bugün hala dimdik ayakta. 2012 yılından beri restorasyon çalışmalarının sürdüğü Haydarpaşa, çalışmaların tamamlanmasının ardından tekrar hizmete açılacak. Terk edilmiş tren vagonları ve hareketsiz uzanan raylarıyla şu an biraz hüzünlü görünse de yıllar boyu biriktirdiği renklerinden hiçbir şey kaybetmemiş. Tam aksine, İstanbulluların Haydarpaşa özlemi ona yepyeni renkler katmış. Sokak sanatçılarının boyadığı tren vagonlarını bir de Venus Z20’nin kadrajından görün. Rengarenk karelere hayran olacaksınız.
Galata Kulesi
Haliç'in İki Yakasının Kavuştuğu Nokta
Galata Kulesi
Tarih boyunca Haliç’in iki yakasını birleştiren semt, Bizans’ın XIII numaralı mahallesi: Galata… Galata, 12. yüzyılda Cenevizlerin buraya yerleşmesiyle ticari önem kazanmıştır. 4. Haçlı Seferi sırasında Venediklilerin egemenliğine girse de bu çok uzun sürmemiş; 13. yüzyıldan sonra Ceneviz kolonisi olmuştur. Galata’ya yerleşen Cenevizler kolonilerini surlarla çevirmiş ve 528 yılında inşa edilmiş olan Galata Kulesi’ni de gözetleme kulesi olarak kullanmışlardır. Dünyanın en eski kulelerinden biri olan Galata Kulesi, günümüzde İstanbul’un en önemli sembolleri arasında yer alır. Kuleden izlenebilen Haliç ve İstanbul Boğazı manzarası ise nefes kesici bir güzelliğe sahiptir. Güneş tam doğmadan veya tam batmadan önceki yarım saatlik dilimde kuleyi ziyaret ederseniz; doğanın fotoğraf severlere hediyesi “altın saat”ten yararlanabilir, eşsiz kareler yakalayabilirsiniz.